Openingstijden ma t/m vr  08.00 - 18.00 uur & za 09:00 - 12:00 uur

Wij helpen u graag op weg

Informatie

Huurauto Heiloo biedt diverse soorten auto’s voor verhuur aan zowel particulieren als bedrijven. Zo hebben we huurauto’s die geschikt zijn voor een stedentrip of familiebezoek, maar beschikken we ook over een negenpersoons busje. Naast personenvervoer bieden we ook bedrijfswagens, zoals bestelwagens of een grote bestelbus. Ook ideaal voor bijvoorbeeld een verhuizing!

Bovendien bieden we diverse extra opties, zoals navigatie en sneeuwkettingen. Heeft u aanvullende wensen? Neem dan vooral contact met ons op via 072 533 04 53, wij zijn u graag van dienst!

Huurauto Heiloo maakt onderdeel uit van Van der Steen Autobedrijf in Heiloo, dé mobiliteitspartner in uw regio. Dat betekent directe toegang tot expertise, uitmuntende service en kwalitatief onderhoud.

Reserveren

Om te reserveren maakt u gebruik van onze een eenvoudige reserveringsmodule op de homepage. U krijgt direct te zien wat de kosten worden.

Let op: reserveringen zijn onder voorbehoud. De boeking is pas definitief zodra deze per e-mail bij u is bevestigd. Heeft u geen e-mail ter bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op via info@huurautoheiloo.nl, of telefonisch via 072 533 04 53.

Ophalen en inleveren

U kunt de huurauto ophalen bij Van der Steen Autobedrijf in Heiloo en in overleg het inlevermoment afstemmen. Let op: de extra kilometers worden bij inlevering gefactureerd, evenals de verbruikte brandstof die niet is bijgetankt.

Informatie
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Om bij Huurauto Heiloo een auto te huren dient de huurder/bestuurder akkoord te gaan met de voorwaarden van de huurovereenkomst:

 1. Huurder/bestuurder zal verbruikte brandstof bijtanken. Verbruikte brandstof die niet is bijgetankt wordt bij inlevering gefactureerd.
 2. Verboden te roken in de auto; dit is d.m.v. stickers aangegeven.
 3. Huurder/bestuurder zal correct zorg dragen voor de huurauto.
 4. Huurder/bestuurder mag en zal de auto niet doorverhuren en/of uitlenen aan derden zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder.
 5. Huurder/bestuurder vrijwaart verhuurder voor alle schade van inzittenden en/of derden waarvoor verhuurder aansprakelijk mocht zijn, evenals alle boetes die aan verhuurder worden opgelegd.
 6. Beschikkingen zullen, vermeerderd met administratiekosten, worden doorberekend aan huurder/bestuurder.
 7. Huurder/verhuurder zal per schadegeval een eigen risico betalen:
  • personenauto klein €455,- eigen risico per gebeurtenis
  • personenauto groot €795,- eigen risico per gebeurtenis
  • bedrijfswagen klein €795,- eigen risico per gebeurtenis
  • bedrijfswagen groot €995,- eigen risico per gebeurtenis
  • negenpersoons bus €995,- eigen risico per gebeurtenis
 8. Bij (ver)huur gelden de algemene voorwaarden BOVAG verhuurbedrijven.

Klanten aan het woord

Heerlijk genoten van een compact auto'tje om naar mijn familie te gaan afgelopen weekend!

Marion Vlaanderen

Stel een vraag

Onderdeel van Van der Steen Heiloo | Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top